Portfolio

Ons portfolio is opgebouwd uit verschillende categorieen. Zoals u kunt zien, zijn we van verschillende markten thuis; of het nu gaat om drukwerk of het ontwerpen van uw logo. FireSmith mediaworx staat voor kwaliteit, ongeacht het onderwerp.

Drukwerk


DrukwerkElk bedrijf heeft te maken met drukwerk. Of het nu uw nieuwsbrief, folderaanbieding naar uw klant, catalogus of prijslijst betreft; FireSmith mediaworx kan dit allemaal voor u verzorgen.

Maar ook voor particulieren kunnen wij veel betekenen op het gebied van drukwerk. Zo maken wij posters, bedrukken wij canvas schilderijen, ontwerpen en drukken van geboortekaarten en andere wenskaarten. Maar ook het maken van fotoboeken of het drukken van bijvoorbeeld uw afstudeeropdracht is voor FireSmith mediaworx geen probleem.

Huisstijl


HuisstijlUw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf.
Daarom ontwikkelen wij graag samen met u de huisstijl die goed bij uw bedrijfsfilosofie aansluit.
Uw huisstijl consequent op uw visitekaartjes, briefpapier en website zorgt voor duidelijkheid naar uw klanten en een goede herkenning van uw bedrijf.

Logo’s


Logo'sGeef uw bedrijf een professionele uitstraling met een eigen logo. Een logo is niet alleen een merk, het weerspiegelt het commerciële label van een bedrijf door middel van vorm, lettertype, kleur en / of afbeeldingen.
Een logo geeft vertrouwen, herkenning en onderscheiding voor een bedrijf of product.

Foto manipulatie


Foto manipulatie

Onder foto manipulatie wordt verstaan het aanbrengen van veranderingen in een afbeelding. Dit kunnen subtiele veranderingen zijn zoals verandering in scherpte, contrast of kleine kleuraanpassingen.

Maar met foto manipulatie kunnen ook drastische wijzigingen worden aangebracht. Zo kunnen onderwerpen van de afbeelding worden verwijderd of juist toegevoegd. Maar ook achtergronden kunnen worden veranderd om een geheel andere sfeer aan de afbeelding te geven of om de afbeelding in een geheel andere context te plaatsen.

Ook foto restauratie behoord tot de mogelijkheden.

Daag ons uit.

Illustraties


IllustratiesMeestal is een illustratie een tekening bij een geschreven verhaal. De illustratie beeldt dan een fragment uit waardoor de lijn van het verhaal zichtbaar wordt voor de lezer of de sfeer van het verhaal wordt geaccentueerd. Een illustratie is dan een visuele uitleg of verduidelijking. Kinderboeken en wetenschappelijke verhandelingen worden vaak met illustraties verluchtigd.

Webdesign


Webpages

FireSmith mediaworx ontwerpt websites voor kleine bedrijven, particulieren en verenigingen.Dit kan een op u toegesneden webpagina, een blog of een mooie digitale visitekaart zijn. Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug.